UPDATE CORONA-MAATREGELEN
Van der Poel winnaar Ford Chairman's Award 2021

Ford & Van den Poel Motors = hand in hand!

Onze dienstverlening wordt jaar na jaar beoordeeld door onze klanten. Vol trots delen wij u dan ook mee dat Van den Poel Motors in Deinze winnaar is van de Ford Chairman's Award 2021. Deze onderscheiding hebben wij mogen ontvangen voor onze uitmuntende verkoopservice.

Ook voorgaande jaren hebben we als één van de drie winnaars in België de Ford Chairman's Award voor 2016, 2018, 2019 en 2020 in ontvangst mogen nemen.

Ford Van den Poel MotorsFord Van den Poel MotorsFord Van den Poel Motors

De Ford Chairman's Award is de meest prestigieuze onderscheiding die een verdeler kan worden toegekend door Ford en wordt uitgereikt aan verdelers die gedurende een heel jaar consistent leveren. Deze onderscheiding gaat niet alleen over verkoop- en service cijfers, ook over de hoge mate van klantbetrokkenheid.

Een grote felicitatie voor deze prestatie gaat uit naar al onze hardwerkende medewerkers bij Ford Garage Van den Poel. Ook willen we al onze klanten bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt!

Voor onderhoud en herstellingen kunt u natuurlijk altijd terecht bij Van den Poel Motors. Wij helpen u graag zodat uw Ford in topconditie blijft! Ook voor onderhoud van andere merken kunt u bij ons terecht.Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen